Nasledujúci recept na lahodné tekvicové jadierka je vysoko návykový, presvedčte sa sami.
Lahodné tekvicové jadierka sa dajú pripravovať buď na sladko, alebo slano. Ak ste zástancom zdravého životného štýlu, je tento recept ako stvorený pre vás.
Okrem toho, že sú tekvicové jadierka vynikajúce, sú aj navyše prospešné pre naše zdravie. Obsahujú veľa vlákniny, minerálov a zdravých tukov, ktoré môžu pomôcť zlepšiť zdravie močového mechúra a prostaty, regulovať hladinu cukru v krvi, znížiť riziko srdcových ochorení a pomôcť pri trávení.
Netradičné sterilizované šaláty z vašej záhradyTento recept vyžaduje trochu cukru, ale ak žijete životným štýlom bez cukru, môžete použiť stéviu ako alternatívne prírodné sladidlo. Tu sa dozviete, ako pestovať a používať stéviu.
1 šálka čerstvo zozbieraných tekvicových jadierok
2 lyžice nadrobno nakrájaného čerstvého rozmarínu
2 lyžice olivového oleja
1 ČL cukru
Morská soľ a drvené čierne korenie podľa chuti
Rúru predhrejte na 190 ° C. Jadierka opláchnite pod studenou vodou, až kým už nebudú lepivé. Dobre osušte a pridajte ich do misy so zvyšnými ingredienciami. Za stáleho miešania premiešajte a jadierka rozložte na plechy.
Opečte 15 – 20 minút, po 10 minútach ich vyberte, pomiešajte a opäť vložte do rúry. Keď sú zlatohnedé, vyberte ich z rúry.
Predtým, ako sa pustíte do jedenia, nechajte ich vychladnúť. Dobrú chuť!
Spoznajte užitočné rady, ktoré sa hodia záhradkárom i milovníkom prírody. Ako odlíšiť larvy motýľov a…
Trávenie počas Vianoc dostane riadne zabrať. Našťastie príroda nám dokáže podať pomocnú ruku prostredníctvom týchto…
Najmä počas vianočných sviatkov sú najobľúbenejšou dekoráciou. Avšak pozor. Škodia vonné sviečky zdraviu a máme…
Máme pre vás tipy na netradičné vianočné recepty vhodné pre vegánov, ľudí s intoleranciou na…
Vianoce a zdravie pečene: Prečo je dôležité nezabúdať na najväčší dar? Pretože ide o jeden…
Únava je vaša stála spoločníčka? Prírodné riešenie je bližšie, ako si myslíte. Predstavujeme vám bylinkové…