Nápoj z piatich prírodných zložiek ktoré zabíjajú infekciu vo vašom tele

Cesnak a cibuľa Zdroj foto: Pixabay

Nasledujúce prírodné produkty už pomohli mnohým ľuďom v prípade bakteriálnych, parazitických, plesňových a vírusových ochorení.

To, že niektoré rastliny skrývajú v sebe veľkú moc, už vedia mnohí z vás. Máme pre vás recept, ktorý pozostáva z nasledujúcich zložiek.

Kurkuma:
Chráni pred rakovinou.
Zlepšuje zdravie srdca.
Podporuje zdravie mozgu.
Pomáha pri depresii.
Čistí telo.
Znižuje zápal.
Má protiplesňové a antibakteriálne účinky.

Zázvor:
Zlepšuje zdravie srdca.
Zlepšuje trávenie.
Pomáha pri nevoľnosti.
Znižuje hladinu cukru v krvi.
Má protiplesňové, protizápalové a antibakteriálne účinky.
Znižuje bolesti svalov.

Už si nikdy nemusíte kupovať jarnú cibuľku z obchodu: TAKTO ju môžete dookola množiť

Cesnak:
Reguluje krvný tlak.
Zlepšuje športový výkon.
Je bohatý na antioxidanty.
Prírodné antibiotikum.
Antifungálne (protikvasinkové) činidlo.
Zlepšuje zdravie kostí
Účinný proti mnohým chorobám.
Zlepšuje zdravie srdca.

Cibuľa:
Podporuje produkciu dobrého cholesterolu.
Zvyšuje imunitu.
Je silné antibiotikum.
Chráni pred voľnými radikálmi.
Reguluje hladinu cukru v krvi
Znižuje zápal v tele.

Chren:
Otvára sínusové kanály.
Chráni pred rakovinou.
Pomáha pri nachladnutí a chrípke.
Je vynikajúcim antibiotikom.

Jablčný ocot:
Znižuje cholesterol.
Udržuje hladinu cukru v krvi pod kontrolou.
Zmierňuje bolesti v krku.
Vyčistí upchatý nos
Podporuje trávenie.
Pomáha pri chudnutí.
Zvyšuje energetickú hladinu.
Zabráni možným kŕčom v nohách.

Chili papričky:
Znižuje zápal.
Zvyšuje imunitu.
Podporuje chudnutie.
Sú dobré pre vaše kardiovaskulárne zdravie.
Prirodzené anestetikom.
Zníženie riziko vzniku diabetesu typu II.

Zloženie:
2 polievkové lyžice kurkumy
¼ šálka strúhaného zázvoru
Jemne nasekané štyri strúčiky cesnaku.
¼ šálka jemne nasekanej cibule.
2 lyžice nastrúhaného chrenu.
2 čerstvé papriky
680 g jablčného octu (vždy používajte organický)

Príprava:
Zmiešajte všetky ingrediencie v miske, okrem octu. Vložte zmes do nádoby.
Do zmesi nalejte jablčný ocot. Dobre uzatvorte a pretrepte.
Nádobu uchovávajte dva týždne na chladnom a suchom mieste.
Po 14 dňoch môžete použiť.

Dávkovanie:
Užívajte lyžicu denne na posilnenie imunitného systému a proti nachladnutiu. Dávku môžete každý deň zvyšovať, kým sa nedostanete na množstvo – 1 šálka denne.
V prípade výskytu závažnejších ochorení alebo infekcie, vezmite lyžicu 5-6 krát denne.

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close