Nápoj z 5 prírodných zložiek, ktoré zabíjajú infekciu vo vašom tele

Cesnak a cibuľa, Nápoj z 5 prírodných zložiek ktoré zabíjajú infekciu vo vašom tele Zdroj foto: Pixabay

Nasledujúce prírodné produkty už pomohli mnohým ľuďom v prípade bakteriálnych, parazitických, plesňových a vírusových ochorení. Nápoj z 5 prírodných zložiek naozaj účinkuje. 

To, že niektoré rastliny skrývajú v sebe veľkú moc, už vedia mnohí z vás. Máme pre vás nápoj z 5 prírodných zložiek, ktorý pozostáva z týchto konkrétnych ingrediencií.

Kurkuma:

Chráni pred rakovinou.
Zlepšuje zdravie srdca.
Podporuje zdravie mozgu.
Pomáha pri depresii.
Čistí telo.
Znižuje zápal.
Má protiplesňové a antibakteriálne účinky.

Zázvor:

Zlepšuje zdravie srdca.
Zlepšuje trávenie.
Pomáha pri nevoľnosti.
Znižuje hladinu cukru v krvi.
Má protiplesňové, protizápalové a antibakteriálne účinky.
Znižuje bolesti svalov.

Už si nikdy nemusíte kupovať jarnú cibuľku

Cesnak:

Reguluje krvný tlak.
Zlepšuje športový výkon.
Je bohatý na antioxidanty.
Prírodné antibiotikum.
Antifungálne (protikvasinkové) činidlo.
Zlepšuje zdravie kostí
Účinný proti mnohým chorobám.
Zlepšuje zdravie srdca.

Cibuľa:

Podporuje produkciu dobrého cholesterolu.
Zvyšuje imunitu.
Je silné antibiotikum.
Chráni pred voľnými radikálmi.
Reguluje hladinu cukru v krvi
Znižuje zápal v tele.

Chren:

Otvára sínusové kanály.
Chráni pred rakovinou.
Pomáha pri nachladnutí a chrípke.
Je vynikajúcim antibiotikom.

Jablčný ocot:

Znižuje cholesterol.
Udržuje hladinu cukru v krvi pod kontrolou.
Zmierňuje bolesti v krku.
Vyčistí upchatý nos
Podporuje trávenie.
Pomáha pri chudnutí.
Zvyšuje energetickú hladinu.
Zabráni možným kŕčom v nohách.

Chili papričky:

Znižuje zápal.
Zvyšuje imunitu.
Podporuje chudnutie.
Sú dobré pre vaše kardiovaskulárne zdravie.
Prirodzené anestetikom.
Zníženie riziko vzniku diabetesu typu II.

Zloženie:

2 polievkové lyžice kurkumy
¼ šálka strúhaného zázvoru
Jemne nasekané štyri strúčiky cesnaku.
¼ šálka jemne nasekanej cibule.
2 lyžice nastrúhaného chrenu.
2 čerstvé papriky
680 g jablčného octu (vždy používajte organický)

Príprava:

Zmiešajte všetky ingrediencie v miske, okrem octu. Vložte zmes do nádoby.
Do zmesi nalejte jablčný ocot. Dobre uzatvorte a pretrepte.
Nádobu uchovávajte dva týždne na chladnom a suchom mieste.
Po 14 dňoch môžete použiť.

Dávkovanie:

Užívajte lyžicu denne na posilnenie imunitného systému a proti nachladnutiu. Dávku môžete každý deň zvyšovať, kým sa nedostanete na množstvo – 1 šálka denne.
V prípade výskytu závažnejších ochorení alebo infekcie, vezmite lyžicu 5-6 krát denne.