Recept na paradajky s cesnakom – výborný polotovar do gulášov či na pizzu

recept na paradajky s cesnakom Zdroj foto: Pixabay

Nasledujúci recept netreba vôbec konzervovať a variť. Takto si uchováte živiny z paradajok aj počas zimných mesiacov a navyše získate chutný polotovar.

Paradajky a cesnak patria určite k zelenine, ktorú by sme nemali obísť, ale naopak, zaradiť ju do nášho jedálneho lístka. Čo tak si pripraviť chutný polotovar, ktorý si môžte uchovať aj na horšie zimné časy? Paradajkovo-cesnaková zmes poslúži ako chutný základ na pizzu, omáčok alebo do gulášov. Urobte si tento chutný recept z paradajok, ktorý nemusíte ani variť a ani konzervovať. A zaručene sa vám nepokazí.

Recept na vynikajúci broskyňový sirup

Recept na paradajky s cesnakom bez konzervovania

Budeme potrebovať:

1,5 kilogramu zrelých paradajok
50 gramov soli
300 gramov cesnaku

Postup:

Paradajky pokrájajte a cesnak očistite. Všetko rozmixujte spolu so soľou a naplňte do suchých pohárov. Dobre uzavrite a uložte na chladné miesto.

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých počítačov, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely aj na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklamy. Táto stránka môže obsahovať aj cookies tretích strán. Ak budete pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že Vám vyhovuje aktuálne nastavenie, ktoré však môžete kedykoľvek zmeniť. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close